ArtiklarBra att veta om GPS navigatorer
GPS betyder Global Positioning System. En modern variant av satellitnavigering som kan vara otroligt exakt om den hanteras rätt.
Flybridgebåtar: Havets höghus
Att köra båt "lite från ovan" är en angenäm upplevelse. När solen skiner!
Coronet 21, Europas första daycruiser
Danska Coronet är ett av dessa varv som har haft framgångar med enskilda modeller, men som helthet gått på kryckor. I slutet av 60-talet var det ett av ed ledande varven i Europa, eller i alla fall ett av de mest kända, men på 70-talet började det gå illa.
Barracuda 1000 Exclusive
Styrkan hos en del båtar är att de ser lite gammalmodiga ut. Det ger intrycket av att båten är beprövad och befunnen god.
Agder 8000 TC, sätt på en hardtop
Den här halvplanande familjebåten har en fin, konservativ inredning. Tyvärr har den förpackats i en modern, mellaneuropeisk 90-tals kostym.
Arcona 355, slank och snabb
En 35-fotare med fart som en 40-fots racer. Väl ihopkommen med hyggliga utrymmen och till hyggligt pris. Arcona 355 skiljer sig från mängden genom att kombinera flera goda egenskaper. Samt visar att ett litet varv kan konkurrera med pris, prestanda och kvalitet.
Salongsbåten, bobåten, Bella 630
En salongsbåt kan se ut hur som helst bara den fungerar som en sommarstuga på sjön. Bella 630 är en av marknadens minsta salongsbåtar, ja frågan är om man kan göra en salongsbåt mindre och ändå behålla alla dess funktioner.
Forbina 9001, Forbina i salongsversion
Att en renodlad salongsversion kommer på Forbina 9000 är inte sensationellt, snarare logiskt. Men blir det en klassiker den också, det är frågan? Här är svaret!
Begagnat: 150 000-200 000 kronorsklassen
Hösten är bästa tid att köpa motorbåt. Särskilt i år när priserna är ovanligt låga. Många båtar har legat länge vid försäljningsbryggorna och är rena fynden. Speciellt om man satsar på en uddabåt eller en amerikanare! Vi tittar närmare på Princess 32, Windy 24, Ciera Sunbridge och Sea Ray Overnighter.
B31, Mamba 31, Mai 84, Sunwind 27 - bästa begköp 1991!
B31, Mamba 31, Mai 84 och Sunwind 27: Trots att stora motorbåtar har sålts ovanligt billigt i somras så är höstens bästa begagnatköp en segelbåt i 150.000-200.000 kronorsklassen. Deras värde kommer att vara.
Finngulf 37 & X 372, snabba dyrgripar
Charmen med Finngulf 37 och X 372 ligger i att båda ger maffig seglingskänsla för pengarna.
Cremo Celest 590 Duo
Celesten är en kompromiss mellan styrpulpetbåt och akterladdare. Den fungerar tack vare ett bra planerat kapell.
Grisslan "Pick up"
I broschyren står det "en praktisk båt för fiske och transport". Det stämmer. Med ett stort lastutrymme (som tär på säkerheten), enkel standard i ruffen och ett lasttåligt skrov blir Grisslan framför allt en bruksbåt med ett attraktivt pris.
Cap Camarat 675 - Nimbus 22CC Nova
Styrpulpeterna Cap Camarat 675 från Jeanneau och Nimbus 22 CC Nova är spännande val för dem som vill åka öppet. Båda är trygga och sjödugliga och ämnade för tuffa tag. Dessutom är de snygga att se på.
Excel 319, First 310
Här är båtarna som visar att trenden vänt mot mindre familjeseglare. Lätta att hantera och bekväma att bo i. Och en av båtarna är rena prisbomben.
Ferretti 39 Fly, vad är det som kostar?
Skönhet kommer inifrån och kvalitet syns inte alltid utanpå. Så även i fallet Ferretti 39 Fly. Men vi kan avslöja var de italienska båtbyggarna placerat pengarna!
Snurretest: marknadens 4- och 5-hästare
Här är de mest sålda utbordarna på marknaden. De ger sina ägare varken status eller avundsjuka blickar men förväntas fungera i alla väder. Vi har provat marknadens 4- och 5-hästare.
Albin Express, familjens kappseglare
Den lockar avancerade kappseglare. Den tilltalar familjer eesom vill segla fort i skärgården. Den är rymlig, den var billig. Inte undra på att Albin Express blev en succé.
9 roddbåtar & 9 styrpulpetbåtar testade
Du ska inte hänga upp dig på varken bränsleekonomi eller toppfart när du köper roddbåt eller styrpulpetbåt i storleksklassen 4,5 -5 meters längd. De drar ungefär lika mycket och går lika fort. Pris, funktion, utrustning och fiffiga detaljer avgör valet.
Flipper 909, bekvämt och tryggt flaggskepp
Flipper 909 är Flipper Boats stolthet. Den är varvets största, elegantaste och dyraste modell. Ett riktigt flaggskepp som ger sin förare en härlig körglädje.

Filtrering

Båttillverkare


Båtmodeller


Kategori
Tagg


Skribent


Undersida