151368.jpg

Artiklar

Navigationsplats som inreder salongen

Här är en bild på min Maxi 77och navigationsplatsen jag gjort. Jag tycker att den gör hela salongen inredd på något sätt. Med lite god vilja kan man fortfarande krypa in i stickkojen och sova där. Men de flesta har den till stuvutrymme och på detta sätt slipper man se all bråte som trycks in

Text: Redaktionen • 2005-05-24 Uppdaterad 2021-06-10

Här är en bild på min Maxi 77och navigationsplatsen jag gjort. Jag tycker att den gör hela salongen inredd på något sätt. Med lite god vilja kan man fortfarande krypa in i stickkojen och sova där. Men de flesta har den till stuvutrymme och på detta sätt slipper man se all bråte som trycks in i stickkojen. Innanför navigationsbordet finns en hylla med plats för alla sjökort.

Navigationsplats som inreder salongen

Peke och targabåge har jag gjort själv. Jag har haft båten i fyra år och lagt ner väldigt mycket pengar på den, men samtidigt haft väldigt roligt med problemlösningar. Min kalkyl hittills visar att jag, utöver inköpet av båten, lagt ner någonstans runt 120 000 kronor i investeringar på båten. Men jag tycker att den börjar bli som jag vill ha den snart.

Björn Brohmée


Text: Redaktionen • 2005-05-24
ArtiklarpraktisktbatagandeTips & trix
Scroll to Top