151056.jpg

Artiklar

Vattentätt från Didriksons

Niki Womans Jacket är en ny sportig jacka med vintagekänsla från svenska Didriksons. Nikijackan är tillverkad i ett tvättat och borstat tyg i bomull/polyamid. Vad som inte syns för ögat är att jackan är helt vattentät. Mellan yttertyget och fodret finns ett membran som ger jackan dess vattentäta egenskaper, samtidigt som membranet släpper ut fukt

Text: Redaktionen • 2009-01-26 Uppdaterad 2021-06-10

Niki Womans Jacket är en ny sportig jacka med vintagekänsla från svenska Didriksons. Nikijackan är tillverkad i ett tvättat och borstat tyg i bomull/polyamid. Vad som inte syns för ögat är att jackan är helt vattentät. Mellan yttertyget och fodret finns ett membran som ger jackan dess vattentäta egenskaper, samtidigt som membranet släpper ut fukt från kroppen.

Tack vare multifunktionen är jackan användbar under våren och sommaren samt även en bra bit in på hösten.
Niki Womans Jacket finns i storlekar från 34 till 44 och i färgerna blått, grått och svart och har ett cirkapris på 1 500 kronor.
Jackan är utvecklad av Didriksons designteam i Borås.

Didriksons tog också nyligen hem två priser vid Swesportgalan, sportbranschens motsvarighet till Guldbaggegalan. De var nominerade i tre kategorier och kammade hem priserna för “årets varumärke konfektion” och “årets svenska varumärke”.

Vattentätt från Didriksons Vattentätt från Didriksons


Text: Redaktionen • 2009-01-26
Artiklarpraktisktbatagande
Scroll to Top