Vi ses på Allt för sjön-mässan!

Vi Båtägare, Praktiskt Båtägande och Båtnytt ser fram emot att träffa er på helgens båtmässa och trendspanar här på livetombord.se.

Allt för sjön är Nordens största båtmässa och lite av startskottet för årets båtsäsong. I helgen får cirka 100 000 besökare en försmak av sommaren och många passar på att göra sina båt- och tillbehörsfynd på mässan. Här visas ett stort antal nya båtmodeller, tusentals nya tillbehör och det senaste sjömodet. Läs mer om Alltforsjon.se

Nytt för i år är att mässan delats in i sju teman: Segling, Grand Large/motorbåtar, Tillbehör, Miljö/Hållbara hav, Classic Boat Show, Livet ombord och Lilla Allt för sjön.

På "Livet omord" i mässans C-hall finns plats för allt som gör båtlivet godare, mer lättillgängligt och bekvämare. Här hittar du också Sveriges främsta båttidningar; Vi Båtägare, Praktiskt Båtägande och Båtnytt som i samband med mässan lanserar den sajt du just nu besöker - livetombord.se.

På mässan möter du också här kändiskocken som tipsar om hur du fåt till det i byssan, samtidigt får du tipsen om hur själva byssan ska se ut. Här finns även allt för familjen. Både stora och små ska få ut det mesta av båtlivet. Ingen egen båt? Även för dig är "Livet Ombord" platsen att besöka. Här kastas nytt ljus över den nya sortens båtliv som växer i båtpooler och inom charter.

Självklart bjuder Livetombord.se under helgen på trendspaningar med liveuppdateringar från mässan! Håll utkik här på sajten!

Här hittar du oss under veckan!