Artiklar

Här kan du ladda ner Garmins nya uppdateringar

Nu kan din Garmin bli ännu lite bättre. Nya uppdateringar av mjukvaran för märkets multifunktionsdisplayer har nämligen presenterats.

Text: • 2015-04-15 Uppdaterad 2021-06-09
Här kan du ladda ner Garmins nya uppdateringar
Läs mer: Nu blir Garmins skärmar större
Här är Garmin Panoptix All-Seeing Sonar
TV: Här är den hetaste tekniken på Allt för Sjön
Stort test av vattentäta fodral

Garmin presenterar nu en ny mjukvaruuppdatering med nya funktioner för multifunktionsdisplayer (MDF), sjökortsplottrar och kombinationsinstrument i de välkända serierna GPSMAP och echoMAP. De nya funktionerna är bland annat AutoGuidance 2.0, import av waypoints, rutter och spår via GPX, avancerade seglingsfunktioner och utvecklade nödfunktioner.

En av funktionerna som lanseras är AutoGuidance 2.0 med nya funktioner. När du skriver in en önskad destination får du automatiskt ett förslag på en rutt. Rutten kan du sedan ändra, beräkna ankomsttid för och spara för framtida bruk. AutoGuidance 2.0 finns i BlueChart g2 Vision.

För seglare finns en ny racesida som visar en virtuell startlinje, tillsammans med datafält med laylines, tid för start, nedräkning som synkroniseras på alla inkopplade Garmin-enheter i nätverket. Andra seglingsfunktioner som finns är en förbättrad vindros, kursoch kurs över grund-vektorer, ström och avdrift, sann och skenbar vind och ytterligare funktioner

Till GPSMAP 8000/7400/7600-serien finns också en uppdatering för en ny unik SOS-funktion. Mjukvaruuppdateringen finns ute nu och är gratis. Läs mer och

Här kan du ladda ner uppdateringarna


Text: • 2015-04-15
ArtiklarLivetOmbord
Scroll to Top