1055985.jpg

Artiklar

Här är underkläderna som fungerar som flytväst

Är du också irriterad på tjocka flytvästar som har en tendens att vara i vägen, eller bli liggandes oanvända? Svenska Thermotic har tagit fram ett smidigt underställ som du bär nära kroppen och som både värmer och får dig att flyta.

Text: Redaktionen • 2015-04-20 Uppdaterad 2015-04-20
Norge inför flytvästslag
Fler hundar än män använder flytväst
TV: Säkerhet för de minsta – välj rätt flytväst till ditt barn
Rusta för nödläge – kolla flytvästen

Köp Thermotic här

Perfekt för oss som gillar att åka långfärdsskridskor eller skoter på isar eller pendlar med båt oavsett årstid. Ordet “thermotic” betyder “självvärmande” och det är precis vad det handlar om. Underställen är tillverkade i ett material som värmer bra mycket bättre än de flesta andra material, oavsett om det är vått eller torrt. Kroppsvärmen gör att materialets mikroceller värms upp. Härigenom skapas en varm isolering, liknande våtdräktens.

Konceptet bygger på flera materiallager, där kärnan består av ett miljövänligt, patenterat värmematerial med en cellstruktur som är optimerad för ändamålet. Thermo Float Underwear finns som byxor, väst, tröja och overall. Vi Båtägare kommer att långtidstesta Thermo Float Underwear och nu ser vi fram emot många varma kallbad.


Text: Redaktionen • 2015-04-20
ArtiklarLivetOmbord
Scroll to Top