Artiklar

Nu kan du hyra elbåt i Stockholm

Om du besöker den kungliga huvudstaden i sommar utan båt, så kan du ändå bege dig ut på sjön. Konceptet GoBoat har nämligen kommit till stan så att du kan uppleva Nordens Venedig lätt och kul från vattnet.

Text: • 2015-05-28 Uppdaterad 2021-06-09
Nu kan du hyra elbåt i Stockholm
Foto: GoBoat
Nu kan du bo billigt på en lyxyacht
TV: Leif-Ivan sticker ut med sin Cigarette Top Gun 39 Unlimited
TV: Så ser det ut när man släpper loss 8000 hästkrafter
TV: Så är det att köra 4X400 Mercury Verado

3 nr av valfri båttidning för endast 99 kr

Enkla tåliga båtar med elmotorer som vem som helst kan navigera är GoBoats koncept. Med plats för åtta personer kan man hyra per timme och faktiskt få en oförglömlig upplevelse. Alla som någon gång puttrat omkring på Riddarfjärden eller Saltsjön vet att det är fantastiskt fint och att Stockholm gör sig bäst från vattnet. Att båten är utrustad med ett picknickbord gör inte saken sämre. 

Eftersom båtarna drivs av elmotorer så blir det en väldig fridfull och miljövänlig upplevelse. Motorerna laddas av solceller vid bryggan så miljökonceptet är verkligen på riktigt. Eftersom farterna är beskedliga så kan vem som helst över 18 år köra båtarna enligt GoBoat. GoBoat lanserades förra året i Köpenhamn där det har varit en succé. 

Förhoppningsvis kan en trevlig tur med GoBoat även inspirera fler att bli båtmänniskor på riktigt. Nu får vi bara hoppas att sommaren blir riktigt fin så konceptet lyckas. Vi ser fram emot att prova. 

Här kan du boka en båt


Text: • 2015-05-28
ArtiklarLivetOmbord
Scroll to Top