Uttern lanserar två båtar i en
Uttern presenterar nu två nya modeller i sjumetersklassen, D70 och T70, baserade på samma skrov. Samtliga bilder: Uttern

Uttern lanserar två båtar i en

Nu släpper Uttern två nya modeller på samma skrov, en daycruiser och en bowrider, under namnen D70 och T70.

Uttern D70.

De nya båtmodellerna placerar sig en dryg halvmeter under Uttern D77, Utterns största daycruiser. Men bredden behålls på 2,55 meter precis som på den större D77. Det bör innebära att de nya modellerna är rymliga, precis som D77.

Daycruisern ska rymma två vuxna i ruffen och har stora rutor för ljusinsläpp i sidan. Föraren sitter i en egen stol medan två passagerare kan sitta i en soffa på babordssidan. Passagerarsoffans rygg går att vika framåt och aktersoffans ryggstöd går att fälla bakåt så att du får en riktigt stor solbädd med en iläggsskiva i L-soffan.

Badplattformen i aktern är stor och som extra tillbehör kan du få kokplatta och vask bakom förarplatsen. T70 är en bowrider med samma inredning i sittbrunnen. Däremot är ruffen i fören borta till fördel för en stor öppen brunn. Det finns soffa runt hela brunnen utom mot dörren och med en iläggsskiva kan du förvandla hela utrymmet till en solbädd.

Kombinerat med den stora solbädden i aktern bör T70 vara en perfekt sol- och badbåt. D70 och T70 är godkända för upp till 8 personer och max motorstyrka ligger på 300 hästkrafter.

Nya Uttern D70 är halvmetern kortare än storasyster D77 men är lika bred. Foto: Jesper Björnstedt

Det blir en väldigt öppen akter på Utterns nya modeller.

I den aktre sittbrunnen ser systermodellerna D70 och T70 likadana ut.

Den nya båten kommer också som bowrider, alltså med en sittbrunn även i fören. Modellen heter T70.

Så här är interiören planerad i bowrider-modellen T70.

Ja, den ser ju rätt bra ut.
Ja
66
15
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!