Everglades2.jpg
Båtnytt i Florida: Vi testar svävare i alligatorfyllda vatten
47
I Florida är svävare populära bland de som jagar alligatorer. Båtnytt hänger med USA:s ledande svävartillverkare på en provtur bland alligatorer, coola kaptener och stora sköldpaddor i Everglades träskmarker.
Fiskebat.jpg
Båtnytt i Florida: Vi kollar in maxad fiskebåt med 1 600 hästar på akterspegeln
127
I USA är fiskebåtarna förstås större. På mässan i Fort Lauderdale hittar vi denna variant med fyra 400-hästare! Med Marine Technology SV42 tar du dig från Miami till Bahamas på en dryg timme. Och tillbaka utan att tanka. Kolla in filmen.
VOR_Kapstaden_AS_nya.jpg
TV: Nu väntar södra oceanen i Volvo Ocean Race – så tuff blir nästa delsträcka
161
Efter välförtjänt vila i Kapstaden smygstartade VOR idag den tredje delsträckan med ett in port race. Här får du en lägesrapport inför den tuffa delsträckan genom södra oceanen till Melbourne.
Steeplechase.jpg
TV: Kolla in 1950-talets galnaste båtrace – flyger och kör på land
97
Små båtar, höga farter, inget säkerhetstänkande. 1950-talets mest utmanande båttävling kunde sluta uppe bland träden om du inte reagerade snabbt nog.
Cruz_Bay_AVI_Before_After_Irma_nya.jpg
Svenska långseglare hjälper orkandrabbade Karibien
49
Många svenska långseglare har Karibien att tacka för mycket. Nu vill de betala tillbaka genom att stötta det orkandrabbade området. Och du kan också på ett enkelt sätt hjälpa till.
Dalslands_kanal_Haverud_nya.jpg
Efterlysning: Hjälp Dalslands kanal att fira 150 år
186
Ett av landets mäktigaste infrastrukturprojekt firar stort 2018. Och nu vänder sig kanalledningen till er båtägare. De vill ha hjälp att göra firandet oförglömligt.
Rough_weather_sailing_nya.jpg
TV: 5 mäktiga videoklipp med segling i riktigt hårt väder
45
Det är alltid storm någonstans. Och det finns alltid någon där för att utmana vädrets makter. Här har vi samlat några riktigt hårresande seglingsklipp.
Fler nyheter Gå till artikelarkivet