Båtnytt

Uttern S65 - sportigt för familjen

Befriande enkel design, gott om stuvutrymmen, breda passager och sovmöjligheter för två.Populära Uttern S62 får nu kliva åt sidan för nya Uttern S65. En styrpulpetare som ska vara extremt praktisk och lättanvänd för såväl familjen som pendlaren.

Uttern S65 - sportigt för familjen
Nyaste medlemmen i Uttern-familjen har begåvats med en skönt enkel design och många praktiska finesser.

Till vårens mässor kommer Uttern S65, en styrpulpetbåt med sovplats för två personer. I pulpeten finns ett ­krypin med V-koj och spoltoalett undertill. Kojerna ska enligt Uttern vara cirka två meter långa. Ventiler i pulpeten släpper in luft och ljus.

På många sätt påminner nyheten om Utterns klassiska 00-talsmodell S64, en walkaroundbåt som sålde stort i ­Sverige. Jämfört med denna är nya S65 dels rymligare under däck - och har dels även en bekvämare inredning. I förskeppet ligger den stora U-soffan som kan bäddas till solbädd, och i aktern finns en rak soffa vars ryggstöd kan fällas till ytterligare en solsäng.

Priset är en annan trevlig överraskning. En grundutrustad S65 med Mercurys F150 kostar 429 000 kronor. Nyheten innebär också att nuvarande S62 utgår ur sortimentet. 

Uttern S65 är smart planerad med gott om sitt-/solplatser, men också överraskande mycket plats under däck,

Är styrpulpetare med övernattningsmöjligheter den perfekta kombinationen?
Ja
85
2
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!