Båtnytt

Så nyttjar du plottern bättre med Garmins nya smarta app

Nu blir det ännu enklare att köpa kartor och sjökort, synkronisera rutter och uppdatera plottern.

Så nyttjar du plottern bättre med Garmins nya smarta app
Ta befälet över din plotter med Garmins nya app ActiveCaptain. Bild: Garmin

Garmin presenterar i ett pressmeddelande ActiveCaptainTM, en kostnadsfri allt-i-ett-app för båtägare. Appen erbjuder ett sömlöst system med obegränsad tillgång till kartor, automatisk uppgradering till den senaste programvaran, planering i land, uppkopplade tjänster och mycket mer i en enkel men kraftfull app.

– ActiveCaptain kombinerar funktioner som våra kunder känner till och uppskattar från våra befintliga appar – Garmin HelmTM och BlueChart® Mobile – och lägger till förbättrade funktioner för uppkoppling, grupper och planering för att skapa det ultimata uppkopplade båtsystemet, säger Dan Bartel, försäljningschef på Garmin International.

– Att vara uppkopplad både till sjöss och på land är viktigt för våra kunder. Därför är vi mycket glada att kunna erbjuda en heltäckande app som håller dem uppkopplade till Garmins elektroniska enheter, kartor och marina grupper. 

Oavsett om man är till sjöss eller planerar för nästa tur kan båtägare utnyttja appen ActiveCaptain som ett heltäckande system för att hantera sin upplevelse från nästan var som helst, inklusive:

  • OneChart – Hitta, uppdatera och köp kartor och sjökort från OneChart-butiken med en mobil enhet när som helst.
  • Smarta aviseringar – Håll dig uppkopplad med världen med hjälp av samtal, textmeddelanden och mer på plotterns skärm medan din smartphone ligger torrt och säkert undanstuvad.
  • ActiveCaptain Community – Se vad andra båtägare säger. Du får tillgång till den senaste informationen från gruppen om marinor, inrapporterade faror och annat av intresse där du befinner dig.
  • Planering – Skapa, spara och överför rutter och waypoints mellan appen och plottern utan några knapptryckningar.1
  • Mobile Quickdraw Community – Enkel upp- och nedladdning av de senaste QuickdrawTM Contours-sjökorten och kartorna som skapats av andra båtägare i gruppen. 
  • Synkronisering av användardata – Automatisk synkronisering av markerade waypoints och rutter mellan app och plotter. 
  • Trådlösa uppdateringar av programvaran – När appen har parats ihop med plottern kan aviseringar och uppdateringar överföras trådlöst utan att använda ett SD-kort för transport från en dator.
  • Styr din plotter – Visa och styr din plotter med hjälp av din smartphone eller surfplatta var som helst på båten.

 

 

Superbra grej.
Ja
215
92
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!