Båtnytt

Anytec presenterar två nya modeller – värstingen tål 400 hästar på akterspegeln

Svenska Anytec fasar ut två gamla trotjänare och ersätter med superdesignade A27 och A23.

Anytec presenterar två nya modeller – värstingen tål 400 hästar på akterspegeln
Nya Anytec A27. Foto: Anytec

Anytec är aluminiumbåten som har en vass attityd i sitt designspråk. Och det arvet för man tydligt vidare i de två nya modellerna A27 och A23. Även om skroven är nya så är en av de största skillnaderna man ser mot de modeller som man nu lämnar i kölvattnet, 750 och 622, att man stuvat om rejält invändigt.

 

– Invändigt har vi fokuserat på att skapa en luftigare interiör med en starkare känsla av rymd och större sociala ytor. Vi har bland annat flyttat fram pulpeterna och förfinat förarmiljön ytterligare, säger David Stenlund, VD Anytec Sweden AB, i ett pressmeddelande.

Två stora nyheter vi hittar i standardutrustningen är interceptorer från Zipwake. Detta är en form av funktionsmässigt revolutionerande kusin till trimplanen och något som vi nog får se standardmonterat på många båtar redan i en snar framtid. Den andra saken är ett kapellgarage som enligt Anytec själva gör det snabbt och smidigt att rycka upp tygtrasan över sittbrunnen när den svenska sommaren visar sitt sanna jag.

Anytec slarvar inte heller med att förvalta sitt arv av att vara båtar för stora fartupplevelser. Lilla A23 är godkänd för 225 hästar på akterpegeln och stora A27 kan bära hela 400 hästar. Maxstyrkan kan knuffa upp ekipagen i 45 respektive 55 knop.

 

Anytec A27. Foto: Anytec

Anytec A23 Foto: Anytec

Snyggt Anytec!
Ja
15
23
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!