Det här är Båtnytt.se

Tidningen Båtnytt är Sveriges ledande magasin för tester av nya motor- och segelbåtar. När en ny modell landar på svenska marknaden så är det i Båtnytt du hittar testet. Båtnytt tar dig också med till spännande färdmål, bakom kulisserna hos båtfabrikanterna och testar och tipsar om den senaste tekniken. På Båtnytt.se hittar du smakprov på innehållet i tidningen.

Båtnytt.se är också en del av Sveriges mest inspirerande båtsajt - livetombord.se. Här hittar du ett dagligt nyhetsflöde med senaste nytt om båtar och båtliv men också tester, gör det själv-tips, inspiration, nyheter och arkivmaterial från Sveriges två mest sålda båttidningar, Praktiskt Båtägande och Båtnytt. Du kan också annonsera för att köpa och sälja båtar och båttillbehör - helt gratis. 

Vare sig du trivs bäst under ett bländvitt segel eller med en mullrande V8 i motorrummet så är livetombord.se sidan för dig. Ny båt eller veteranbåt, segel- eller motorbåt, allt finns representerat och det är vår kärlek till båtlivet som förenar oss.

Kontakta oss

Prenumerera på Båtnytt