Foto: Wikipedia/Martin "E-type" Eriksson

Artiklar

E-type öppnar rysk ubåtskrog på Dalarö

Världsände eurodiscoartisten Martin "E-type" Eriksson förgyller Stockholms skärgård med en ny krog. Efter att ha tagit över Dalarö skans berättar han nu att han kommer att öppna en rysk krog där törstiga ubåtskaptenen kan få sig något att dricka.

Text: • 2015-09-11 Uppdaterad 2021-06-09

TV: Ryska ubåtskaptener ska skrämmas/lockas med gayreklam

TV: Här testar vi misstänkta ubåten

Efter ubåtsfebern förra året är ubåtar på tapeten igen i Stockholms skärgård. Tidigare i år var det en kampanj med en nedsänkt skylt på havsbotten som gjorde reklam på ryska för svensk tolerans mot homosexuella. 

Nu hoppar Martin “E-type” Eriksson på trenden och öppnar en rysk bar som ett trevligt sätt att möta gästande ubåtar från öst. 

– Vi fortsätter i samma tradition som förra ägarna med bröllop och event i tornet och borgen, men jag vill öppna en rysk bar utanför också, så alla ubåtar kan gå iland där. En ubåtskrog! Det här är ju första utposten, och vi tänker oss att ubåtarna kan lägga till här så möter vi dem på ett trevligt sätt, säger han till Nöjesguiden. 

E-type äger sedan tidigare vikingakrogen Aifur i Gamla stan. Ubåtsbaren kommer att öpnna våren 2016 om allt går som det ska. 


Text: • 2015-09-11
ArtiklarLivetOmbord
Scroll to Top