Så skriver du annonsen som säljer din båt snabbare

Det finns tre frågor som nästan alltid ställs när folk svarar på en båtannons. Svara på dessa direkt i annonsen så slipper du massa mejl från folk som kanske inte ens är intresserade av din båt.
Kolla här vilka frågor det är.

Finns det fler bilder på båten?

Ladda upp ordentligt med bilder. Försök att täcka in så att man får en ordentlig överblick av båten. Förslagsvis överblicksbild på hela båten, en som visar botten på båten. Sen invändiga bilder åtminstone från sittbrunn och salong/hytter. Kanske också en specifikt på pentryt och toaletten. Det efterfrågas ofta fler bilder just inifrån båten.
Har du dessutom ett välskött motorrum så är det definitivt värt att fota även det.
Visst, det kanske kostar en slant extra att lägga till fler bilder ibland (inte på Båtbörsen, där är det alltid gratis). Men det är förmodligen värt det.
 
 

Finns det kärra till båten?

Massor av mejl innehåller bara denna enkla fråga. Många är nog inte intresserade av båten om det inte finns kärra. Men det gör också att du tjänar inget på att utelämna den informationen.
Så tänk på det, även om du inte har någon kärra till båten, nämn även det i annonsen.
 
 

Var finns båten?

Visst, uppger du en väldigt exakt plats i annonsen så kan det fungera som ett skyltfönster för båttjuvar. Men det räcker kanske att du uppger vilken ort båten finns på, så vet spekulanterna direkt om det är för långt bort för dem eller inte. Och återigen besparar det dig att få en massa onödiga mejl.
 
 
Välkommen in på vår annonssajt Båtbörsen och lägg upp din annons där. Det är dessutom gratis.
Lycka till med båtaffären!
 

Lägg in din annons gratis på Båtbörsen här

Jag behöver ofta ställa någon av dessa frågor när jag mejlar om en båt jag är intresserad av.
Ja
26
3
Nej